Recenze na kniha První

První


Autor: Kiera Cass
Počet stran: 278
Rok vydání: 2015 (v originálu 2013)

Ahoj, vítám vás u moji další recenze, dneska na knihu První.

Anotace: Když byla America vybrána do Selekce, ani ve snu by ji nenapadlo, že by se ocitla na dosah samotné koruny, natož k srdci prince Maxona. S blížícím se koncem soutěže narůstají hrozby za branami paláce a America si uvědomuje, jak je lehké všechno ztratit a jak těžce bude muset za svou budoucnost bojovat.

Ve třetím dílu Selekce, který se jmenuje První je známá hrdinka America, která usiluje o srdce prince Maxona. Ale je tu také Aspen, o kterém také přemýšlí. Záleží ji na Maxonovi, chce být s ním navždy. Aspen Americu pořád miluje i když ví, že o něho America už neusiluje. 
  Maxon si chce Americu vzít, ale pořád nechává soutěž volnou. Také tu je král, který Americu nemá v lásce a tak by ji v paláci raději neměl. V soutěži už jsou pouze 4 dívky a žádná neví, koho si Maxon vybere, ale America má v tom jasno. S princem se někdy hádá, ale to je přece v každém vztahu. Maxon Americu miluje a nechce se ji vzdát. America chce také Maxona i když to někdy tak nevypadá. America s Maxonem podstoupí hodně nebezpečných misí. Nakonec se stává jedna věc, která věci změní.

Závěrečný díl téhle série byl úžasný. Jako v druhém díle se tady taky rozvíjel vztah Americy a Maxona, někdy se hádali taky jako v druhém díle, ale konec kniha měla pěkný. Byly tu zvraty, které jste nečekali a já jsem i četla a měla pusu dokořán. Příběh se rozvíjel a vy si myslíte že se už nic dít nebude a najednou je skoro konec kapitoly a stává se zvrat. Nemohla jsem vám napsat více, protože bych prozradila děj, a to bych nechtěla. 

Knihu hodnotím pozitivně a u mě si získala 5 hvězdiček.
Knihu všem doporučuji, byla perfektní. Tahle autorka psát prostě umí.

Doufám že se vám recenze líbila. Ano, vím, recenze byla kratší, nejraději bych vám napsala co se v ní všechno stalo, ale to by jste si ji ani nemuseli číst a to rozhodně nechci.

Ahoj♥ 


0 komentářů:

Okomentovat