Recenze hůlky Albuse Brumbála

Recenze hůlky Albuse Brumbála

Ahoj, vítám vás u mojí recenze na hůlku Albuse Brumbála.

Hůlku mi na recenzi zaslal eshop Filmovesperky.cz .



Hůlka je z The Noble Colliection, kteří dělají všechny oficiální repliky hůlek z Harryho Pottera. Tahle Brumbálova hůlka je zrovna v krabičce od Olivandera, takže máte ještě větší pocit, že sám Olivander vám ji vybral. Krabička je krásně fialová a pevná a na každé straně je tam dokonce znak, který je na všech hůlkách u Olivandera.

Vevnitř krabičky se nachází lísteček s popiskem, který uvidíte na další fotce podrobněji. Dále tu také máme látku, která nám zakrývá hůlku a musím říct, že to vypadá opravdu nádherně a leskne se to!

Tady je ten lísteček (nebo certifikát), na kterém je na přední straně zlaté logo HP se zlatonkou.

A ze zadní strany je napsané, že je to oficiální autentická replika z filmu Warner Bros. Pictures od společnosti The Noble Collection. 

Jak už jsem psala, hůlka je překryta touhle průsvitnou látkou a je zase fialová, takže naprosto perfektní, protože fialová je má oblíbená barva

A tady se už objevuje samotná hůlka, kterou v krabičce u obou stran chrání nějaký materiál, který když si na něj sáhnete je měkký jako houba. Na něm je potom ještě semiš. A samozřejmě do jaké jiné barvy než fialová s tmavě modrou. Zvenku kolem krabičky je potom ještě omotaná kouskem červené látky.

A konečně zde máme Brumbálovu hůlku. První co mě na ni překvapilo, že je ohromně veliká, ale to jsem tak nějak čekala. Padne krásně do ruky, vím, že hodně lidí si stěžuje na to, že je těžká, ale mě vůbec těžká nepřijde. Když si představuji držet hůlku, která je ze dřeva, tak je jasné, že to v ruce bude cítit. Tahle hůlka a všechny další hůlky jsou vyrobené ze syntetické pryskyřice.  Hůlka je velmi detailně zpracovaná, což také uvidíte na dalších obrazcích. 

Jak si můžete povšimnout, na hůlce jsou takovéhle dírky, které jsou na dotyk příjemné a dělají takový správně kouzelnický. Jelikož v kouzelnickém světě je obecně nábytek a další věci laděné do starobylejší podoby, tak hůlka taky takový starobylý dojem vyvolává.  Také  to trošku vypadá, jako by to dřevo bylo prochozené lýkožroutem.

Když se posuneme na hůlce trochu výš, tak zde je bílý proužek, na kterém jsou vyříznuté ornamenty. Tenhle detail je úžasný a myslím, že hůlku tvoří více kouzelnou ještě než je.

Poté hůlka přechází do více dřevěnější a světlejší podoby. Na fotce jde vidět, že hrany světlejší části hůlky nejsou kulaté, ale hranaté a tvoří to dojem ručně vytesané práce. Vypadá to moc hezky a s hůlkou to perfektně ladí.

A to už je konec. Mě osobně se hůlka velmi líbí a jsem ráda, že ji můžu vlastnit. Je to úžasná a detailní práce a myslím, že fanoušek HP by si hůlky z téhle edice neměl nechat ujít.


Ještě jednou moc děkuji Filmovesperky.cz.

Pokud se chcete podívat na hůlku do eshopu nebo si ji koupit, tak klikněte tady.

Doufám, že se vám recenze líbila a že jsem vám přiblížila, jak hůlka vypadá.

Ahoj♥

4 komentářů:

  1. Jen mi spadla čelist, když jsem na to koukala, a málem jsem začala slintat se slovy "Já chci takyyy *w*", ale když jsem otevřela eshop a viděla tu cenu...
    No... No sakra. XD
    Každopádně vypadá suprově a článek se ti pěkně vyvedl! ^^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo no, cena je docela vysoká, ale za to je ta hůlka fakt reálná a když ji držím v ruce, tak si fakt přijdu jako kouzelník. xD

      Vymazat
  2. No tak to je nádhera! :) Rozhodně bych si nechala říct! :D Krásná ozdoba do knihovny! :)

    OdpovědětVymazat