Rozbalování #1

Rozbalování #1

Ahoj, dneska jsem se rozhodla udělat svůj první článek o rozbalování balíčku (samozřejmě knižního).

Jednoho dne jsem tak prohlížela Instagram, Youtube a další sociální sítě a všude jsem viděla pořád tu stejnou knihu. Na začátku roku, jak jsem viděla ediční plán od Cooboo a viděla jsem tam tuhle knihu, tak jsem si řekla, že až vyjde, tak si ji na 120% koupím. Ale jak šel postupně čas, tak vycházelo čím dál více knih a já jsem na tuhle úplně zapomněla a poté jsem viděla pouze fotky na sociálních sítích a den na to jsem se rozhodla, že si knihu konečně objednám.

Knihu jsem kupovala na Albatrosmedia.cz s 25% slevou a poštovným zdarma (sleva na první objednávku).

Myslím, že se můžeme vrhnout na samotné rozbalování knihy.



Balíček přišel dobře zabalený a v pořádku, za což jsem ráda.



Pomalu se nám balíček rozbaluje. Byl obalen v papíru plus ještě v kartonových deskách. Takže za mě super. Takhle se tomu balíčku nic nestane, ale zase je těžší se do něho dostat.



Už jsme skoro u knihy. Můžete si zatím tipnout, jaké kniha to vůbec bude. Poradím, že je to taková bichlička. :)



A je to tu! Je to Dvůr trnů a růží od Sarah J. Maas. Tuhle knihu jsem tak dlouho chtěla, až jsem si ji nakonec koupila a mám z ní neskutečnou radost. Zrovna ji čtu a zatím je to pecka, tak uvidíme, jak to dopadne a poté se můžete těšit na recenzi. :)

Napište mi do komentářů, pokud se vám tenhle styl článku líbil. Chtěla bych v tom pokračovat. Jestli jste knihu už četli nebo se chystáte, tak mi to také můžete napsat do komentářů, ráda si počtu jaký máte třeba o knížce názor. :)

Uvidíme se příště.
Ahoj♥

2 komentářů:

  1. Krasna kniha, mam rada rozbalovaci clanky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je super! :) Já mám právě taky ráda tyhle články, tak jsem ho taky udělala. :)

      Vymazat