Sedm smrtelných hříchů knihomola

Sedm smrtelných hříchů knihomola

Poslední Tag byl na pozdrav s létem a jelikož už je skoro konec léta, tak se s ním rozloučím stejným způsobem.


Našla jsem Tag sedm smrtelných hříchů knihomola a zaujal mě natolik, že vám ho sem přináším. Myslím, že už podle názvu jde poznat, o čem Tag bude a já to nebudu zbytečně okecávat, a jdeme na to!


1. Chamtivost
Jakou nejdražší a nejlevnější knihu doma máš?
Knížky mám většinou ve stejné hodnotě a nejsem ten člověk, který by si kupoval knížky i za 500,-, ale přece jenom tu jedna taková je a to Fantastic Beasts and where to find them. 
A levných mám docela dost, jelikož kdo pohrdne levné knížce, že? Ale nejlevnější je rozhodně Mlhovina, která mě stála 9,-. A musím říct, že vůbec nebyla špatná!

2. Hněv
Který autor u tebe vyvolává zlost?
U mě to je Kiera Cass. Ano, možná si budete říkat, proč zrovna ona a já vám to vysvětlím. Selekce je sice jednou z mých oblíbených sérií, ale ten trojúhelník mezi Maxonem, Amerikou a Aspenem mi opravdu trhal vlasy z hlavy. Víc k tomu říkat radši nebudu, jelikož kdybych si teď vzpomněla na všechny ty scény, tak si vlasy trhám i teď.

3. Obžerství
Jakou knihu jsi bez milosti hltala zas a znovu?
Nejsem ten typ, co by jednu knížku četl milionkrát, ale budou to asi Papírová města. Přečetla jsem je zatím 2x a je to moje srdcovka, na kterou nedám dopustit. Jinak Johna Greena moc nemusím a všechny knížky mi přijdou na stejné brdo, ale Papírová města jsou pro mě úžasnou knížkou.

4. Lenost
Kterou knihu jsi kvůli lenosti zanedbávala?
Po přečtení otázky jsem hned věděla odpověď, jelikož jsem tu knížku dočetla nedávno. A to je Metoda 15/33. Chystám na knížku recenzi, ale můžu vám prozradit, že se mi opravdu nelíbila a četla jsem jí tak, že mi už bylo jedno, co se tam děje, hlavně až už ji mám za sebou.

5. Pýcha
O jaké knize mluvíš, abys vypadala chytřejší?
Samozřejmě že o Dva proti říši. Knížka je o atentátu na Heydricha a stačí říct tahle věta a už si o vás lidé myslí, jak jste chytří, že se zajímáte o 2. světovou válku atd. A vy z toho vyjdete jako největší inteligent.

6. Chtíč
Kterých vlastností si nejvíc ceníš na mužských a ženských postavách?
Na mužských asi humoru, chytrosti a aby byli samozřejmě trochu badass (že ano, Rhysande?). Ale rozhodně se mi nelíbí, když jsou pokrytečtí, namyšlení bojácní.
Na ženských si cením snad stejných věcí jako u mužských, ale ještě bych přidala odvahu.

7. Závist
Jaké knihy by sis nejvíc přála k Vánocům?
Vánoce jsou až za nějakou dobu, ale tak je jich opravdu hodně. Právě teď mě napadne Replika, Gemina, Pán stínů, Psí cesta, Oheň a plamen a mnoho dalších.


A tohle je už konec Tagu. Pokud se vám líbil, rozhodně mi to nezapomeňte napsat do komentářů. ☺

Já se s vámi už loučím a uvidíme se u dalšího článku.
Ahoj♥

2 komentářů:

  1. Velmi zajímavý tag a hezky sepsaný. :)
    Jen, neměla by být trojka Obžérství?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Upss. Aneb když píšeš článek po tom, jak ses probudila :D Děkuji za připomínku :))

      Vymazat