Book haul září

Poslední dobou je na mě toho trochu moc a tak nemám až tak moc času na jiné věci, pravě třeba na blog. A tak bych se vám chtěla moc omluvit, že zářijnový book haul je až teď. Ale i tak doufám, že se článek užijete.
Tento měsíc mi přibylo dvanáct nových knih. Zase jsem se rozšoupla, ale asi to se mnou už lepší nebude. Ale ne že bych si všechny knížky koupila, některé jsem dostala na recenzi, jiné jsou zase darované. 

Recenzní výtisku tu mám tři a až teď jsem zjistila, že jsou náhodou všechny od Cooboo, to aby mě za chvíli začali sponzorovat :D.
Jako první ke mě putoval recenzní výtisk od Martinusu, Letní dny a noci, na které jsem se nemohla dočkat. Nakonec se mi líbily, celou recenzi si na ně můžete přečíst zde. V recenzi jsem hodnotila každou povídku, takže je delší, ale zase se do detailů dozvíte, jak se mi každá povídka líbila.
Dále jsem na recenzi od Cooboo a samotné autorky knížky Barbory Jiříčkové dostala knížku Americké zápisky. Knížka se mi také líbila, recenze na ni je na blogu, odkaz zde.
A jako poslední jsem tu mám další recenzní výtisk od Martinusu a to Oko za oko. Tuhle knížku jsem si vybrala hlavně proto, jelikož jsem byla na Humbooku a tak jsem si ji tam chtěla nechat od Jenny Han podepsat. A to se mi povedlo. Recenze na Oko za Oko je taktéž na blogu, můžete se mrknout tady.

Nejpočetnější skupina knížek jsou rozhodně ty koupené. Tich tu mám pět, což je takový průměr. 
Jako první jsem si koupila knížku Šest vran. Tuto knížku jsem měla předobjednanou a tak moc jsem se na ni těšila, nakonec se mi také líbila, bohužel jsem od ní čekala něco víc. Ale myslím si, že v druhém dílu toho pro nás má autorka připraveného mnoho více. Recenzi na knížku jsem psala pod příspěvek na instagramu, odkaz na fotku je zde.
Poté jsem dostala menší HP záchvat, který je u mě docela častý. A asi se ptáte, jak ten záchvat funguje? Jednoduše tak, že mám při něm nouzi přečíst si všechny díly HP, podívat se na všechny filmy a zároveň si koupit všechny knížky. A ten záchvat u mě jednoho dne zase vypukl a tak jsem si objednala Harryho a tajemnou komnatu, samozřejmě ilustrovanou. A rozhodně toho nelituji. Knížku jsem v tom záchvatu stihla i přečíst a co jiného říct než Harry Potter navždy zůstane v mém srdci.
A jako poslední jsem si koupila 1., 3. a 1. prequel série Labyrint. A proč tu nemám 2. díl? Ten vám ukážu za chvíli. 1. díl jsem už přečetla a i když jsem viděla film, tak se mi knížka moc líbila.

A jako poslední tu je kategorie knížek, které jsem dostala/vyhrála. Těch se tu tento měsíc sešly čtyři knížky. 
A tady je ten zmiňovaný 2. díl Labyrintu- Zkoušky ohněm. Vyhrála jsem ho totiž u Yoli a tak jsem si samozřejmě musela koupit i 1. a ty další díly. Asi jste si všimli, že mi pořád chybí poslední kniha ze série a to 2. preguel.
V září probíhal kvíz na Humbook stránce a to s tématem knížky Ledová krev. A co se nestalo, já jsem ji vážně vyhrála! Sama to nechápu, jelikož já a vyhrávání, to je někde v bodě mrazu. Ale obecně tento měsíc se mi v soutěžích docela dařilo.
A jako poslední dvě knížky tu mám The pointless book a Ten, kdo stojí v koutě. Tyhle knížky jsem také vyhrála, ale u Slovartu, kde je vždy nějaká soutěž, na kterou máte odpovědět na jejich email. A já jsem vyhrála a zrovna to, co jsem si tak moc přála! Toho, kdo stojí v koutě jsem si chtěla tak dlouho přečíst, ale nikdy jsem se nedokopala k tomu, abych si knížku konečně koupila. No a nakonec ji opravdu mám a byla naprosto dokonalá, můžu jenom doporučit a pokud jste knížku nečetli, rozhodně si ji přečtěte.

A to byly všechny knížky, které mi doma přibyly doma za měsíc září.

Já doufám, že se vám článek líbil a můžete se se mnou podělit o to, jestli jste nějakou z nich četli. ☺
Ahoj♥

4 komentářů:

  1. Ke knihám gratuluju a že jich tedy je... Užij si čtení a budu se těšit na recenze. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Oko za oko si prostě musím přečíst!:D
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat