GoodReads Tag

GoodReads Tag

Ahoj, vítám vás u nového článku a dneska se po nějaké době zase vrhám do Tagu.

Pravidelně a ráda používám GoodReads, jelikož se v ní vyznám a vidím, kolik knih jsem přečetla za rok a další super vymoženosti. A když jsem uviděla tenhle Tag na internetu, tak jsem si řekla, proč ho nezkusit? Tak jdeme na to. 


Jakou knihu jsi naposledy přečetla? 
Naposledy jsem přečetla knihu Dvůr mlhy a hněvu, na kterou si můžete přečíst moji recenzi zde. Série Dvůr trnů a růží je jednou z mých oblíbených sérií a jsem ráda, že mě ani 2. díl nezklamal, naopak se mi líbil o dost více než 1. díl. Rozhodně celou sérii doporučuji.


Co právě čteš?
Zrovna čtu dvě knihy a to Paní půlnoci od Cassandry Clare a eknihu Posvátné lži Minnow Blyové, na kterou, až ji dočtu, bude recenze na blogu. Paní půlnoci se mi zatím líbí, ale moc se tam toho teď neděje a já čekám od Cassandry Clare něco více, tak doufám, že mě knížka nezklame. A Posvátné lži Minnow Blyové se mi zatím moc super! Čte se výborně a příběh je strhující a je ten typ knížky, kdy vás autorka hodí do příběhu a vy nic nevíte. Takže za mě zatím moc doporučuji!


Jakou knihu si naposledy zařadila do poličky to-read?
Tuhle poličku moc neaktualizuji, jelikož na to vždy zapomenu a když už si vzpomenu, tak je tich knížek strašně moc s nechce se mi to tam všechno zařazovat a tak to nechám být. Poslední přidanou knihu je Oko za oko od Jenny Han.


Jakou knihu si plánuješ přečíst, až dočteš, co právě čteš?
Velmi těžká otázka... Ale ASI se pustím do Eleanor and Park od Rainbow Rowell. Ale pořád se to u mě mění, a tak vážně nevím, jestli se to do doby, kdy dočtu obě knížky nezmění.


Používáš hvězdičkové hodnocení?
Jak jste si na blogu všimli, tak ano. Na GoodReads také, jelikož tam ani nijak jinak hodnotit nejde (teda kromě komentáře). Vím, že někdo používá hodnocení 1 až 10 nebo v procentech, ale mě nejvíce vyhovují hvězdičky, i když někdy to je vážně těžké se rozhodnout, jakou hvězdičku knížce dát.


Zúčastňuješ se 2017 reading challenge?
Ano. Ráda si dám nějaký cíl a na konci roku mě baví se dívat, kolik stránek jsem dohromady přečetla atd.


Máš wishlist?
Wishlist mám, ale pouze v knižním diáři. Na GoodReads ne.


Jakou knihu si plánuješ koupit jako další?
Tohle je snad nejtěžší otázka, jelikož to měním jako ponožky. No, někdy i víc jako ponožky. Jsem strašně nerozhodná, ale jelikož zrovna ke mě jede 2. díl Sirotčince slečny Pergerinové- Podivné město, tak v tuhle chvíli bych si ráda koupila 3. díl Knihovnu duší.


Jaké jsou tvoje oblíbené citáty?
“We're all human, aren't we? Every human life is worth the same, and worth saving.”  J.K. Rowling, Harry Potter and the Deathly Hallows

 “It is the unknown we fear when we look upon death and darkness, nothing more.”   J.K. Rowling, Harry Potter and the Half-Blood Prince


 Tvoji oblíbení autoři?
Marissa Meyer, Sarah J. Maas, J. K. Rowling, Ransom Riggs, Kiera Cass a spoustu dalších.


Jsi v nějaké skupině?
Ne, nejsem.


Nějaká otázka, kterou chceš přidat?
Asi bych přidala otázku Jako dlouho už využíváš GoodReads?



Co vy a GoodReads? ☺


Doufám, že se vám Tag líbil a pokud ano, můžete ho klidně udělat i vy. :)
Ahoj♥

4 komentářů:

  1. Zajímavý tag, už jsem o něm přemýšlela, pak jsem ale nějak neměla chuť ho psát...:)) teď když ho vidím u tebe, rozhodně se do něj brzy pustím. :))

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělý tag, moc se mi líbí! Já mám pro GoodReads jen slova chvály, jsem tam každý den :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám GoodReads taky moc ráda a stejně jako ty, jsem tam každý den :))

      Vymazat