Přečteno za únor 2017

Přečteno za únor 2017



Ahoj, vítám vás u mého článku a dneska se podíváme na knížky, které jsem přečetla v měsíci únor.
Za tento měsíc jsem přečetla 4 knížky. Ale ani jednu tu nemám, jelikož všechny byly z knihovny a já jsem je už vrátila. Ale i tak se s vámi o ně podělím.


Hvězdné války: Z dobrodružství Luka Skywalkera-Gerorge Lucas
Jako první jsem přečetla knížku z hvězdných válek. V únoru jsem si oblíbila Star wars, a tak jsem si v knihovně půjčila tuhle knížku. Líbila se mi, ale nebyla nejlepší. Určitě jsou tam věci, které mohly být jinak napsané, ale i tak si ode mě knížka odnesla dobré hodnocení.
Napsala jsem na ni i recenzi, na kterou se můžete podívat zde.

4 Hvězdičky







Nejkrásnější-Marissa Meyer

Druhá knížka, kterou jsem přelouskala byla Nejkrásnější. Měsíční kroniky, jak už jsem zmiňovala na mém blogu asi milionkrát, mám hodně ráda a je to jedna z mých nejoblíbenějších sérií (troufám si říct, že i nejlepší), a tak jsem si nemohla nepřečíst ani tuhle knížku. A moc mě překvapila. Nečekala jsem od toho moc, jelikož Levanu nemám ráda, ale bylo zajímavé sledovat, jak se Levana postupně stávala krutější a krutější. Za mě se kniha moc povedla a nemohla jsem ji hodnotit jinak než velmi kladně.
Recenze na Nejkrásnější je také na mém blogu, takže kdyby vás zajímalo, co se mi na knize líbilo, můžete se mrknout zde.

5 Hvězdiček





Star Wars: Klony útočí: Filmový příběh-Sarah Hines-Stephens, Jane Mason

Předposlední knížka, kterou jsem přečetla byl filmový příběh 2. epizody ze Star Wars. Tenhle měsíc byl asi v duchu Star Wars. Knížku jsem měla přečtenou během pár minutek, jelikož má pouze 48 stránek a k tomu tam jsou z velké části obrázky a málo textu. Nebrala bych to úplně jako plnohodnotnou knihu a tak to hodnocení je bráno s nadhledem a nedá se přirovnávat k jiným knihám se stejným hodnocením. Ale líbilo se mi to. Byl to prostě převyprávěný příběh z filmu doprovázen obrázky, nebo spíš filmové obrázky doprovázeny textem. 

3 Hvězdičky






Nástroje smrti: Město ze skla- Cassandra Clare



4 Hvězdičky






Tohle jsou všechny knížky, které se mi povedlo za měsíc únor přelouskat. Doufám, že měsíc březen bude ještě úrodnější.

Četli jste z tady těch knížek nějakou? A popřípadě jak se vám líbila? Nechte mi vědět v komentářích. ☺

Doufám, že se vám článek líbil.
Ahoj♥

2 komentářů:

  1. Už od ledna lítám v Měsíčních kronikách. Z tvého přečtena se určitě chystám na Nejkrásnější ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já teď taky lítám v Měsíčních kronikách.❤ Doufám, že se bude líbit. :)

      Vymazat