Přečteno leden 2017

Přečteno za leden 2017

Ahoj, vítám Vás u přečtena za leden 2017.
Rozhodla jsem se dělat pravidelně každý měsíc článek o přečtených knihách určitého měsíce. Sice je to trochu pozdě, ale příští měsíce už pozdě nebudou, slibuji! ☺


Za leden jsem přečetla 4 knížky. Ano, na fotce jsou tři a to proto, že jsem jednu už vrátila do knihovny.

Ready player one- Ernest Cline



Jako první jsem přečetla Ready player one. Knížku jsem četla ve slovenštině, ale to mi vůbec nevadilo. Moc se mi líbila, jelikož mám ráda geekovské věci. Celý příběh mě uchvátil. Hodně dlouho, ještě než jsem si knihu přečetla, jsem si myslela, že se mi nebude líbit, jak je to napsané (nevím proč), ale nakonec to bylo super. Moc doporučuji.


      5 Hvězdiček





Scarlet- Marissa Meyer

Druhá přečtená knížka za leden je Scarlet. Měsíční kroniky jsou jedna z mých nejoblíbenějších sérií, a tak jsem už tušila, že Scarlet se mi bude líbit. A tak se i stalo. Pořád nemůžu pochopit, že jsem se k ni dostala až po roce od přečtení Cinder. Ale aspoň, že jsem se k ni dostala. Příběh byl napínavý a strhující. Zvraty tam nechyběly a musím říct, že Scarlet byla lepší než Cinder. Pokud se chcete dozvědět více o knize, nebo o tom, jak se mi líbila, moje recenze je zde.

5 Hvězdiček



Jednou ano, dvakrát ne- Cylin Busby

Jako třetí knížku jsem přečetla Jednou ano, dvakrát ne. Knížku jsem dostala a vůbec jsem ji neznala. Ale podle anotace mě hned zaujala. A nakonec to bylo krásné. Je to smutná knížka, která ve vás zanechá silné pocity. A možná vám i ukápne slza, tak jako mě. Nechápu, jak to že knížka není známá, zasloužila by si více čtenářů. Sice mě tam něco nebavilo, ale jinak krása. Udělala jsem na ni i recenzi, která je tady.


       4 Hvězdičky




Cress- Marissa Meyer

Poslední přečtenou knížkou je Cress. Ano, dva díly Měsíčních kronik za jeden měsíc. To dosvědčuje, že je to vážně úžasná série. Cress už je objemnější, ale i tak se četla rychle a svižně. Příběh byl ze začátku slabší, ale konec byl zase perfektní, takže to to zachránilo. Měsíční kroniky jsou vážně kvalitní série a Cress v tomhle ohledu nezklamala. Odehrálo se tam toho opravdu hodně a nemůžu se dočkat na Winter (4. díl). Recenze na Cress je na mém blogu, odkaz zde.


                                                    5 Hvězdiček




A jaké knížky jste v lednu přečetli vy? ☺


Ahoj♥














4 komentářů:

  1. Ready player one mě zaujalo hned jak to vyšlo. Nicméně jsem se k tomu ještě nedostala. A četla jsi třeba takový Erebos? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě si Ready player one přečti, mně se to moc líbilo. Ne, Erebos jsem nečetla, ale už jsem knížku hodně krát viděla i v levných knihách. Ty jsi Erebos četla? :)

      Vymazat
  2. Také se přidám a řeknu, že Ready player one mě už před delší dobou zaujal a ráda bych se k němu pročetla. :D Anotace zní vážně skvěle! :)

    OdpovědětVymazat