Recenze na šperky z Harryho Pottera

Šperky z Harryho Pottera


Ahoj, vítám vás u mojí recenze na šperky z Harryho Pottera. 

Za šperky děkuji eshopu Filmovesperky.cz, který mi poskytl všechny tyhle nádherné šperky. Odkaz na eshop je zde https://www.filmovesperky.cz/ . Na jednotlivé šperky budete mít odkaz vždy pod obrázkem.
A jelikož jsou skoro Vánoce, tak se můžete i inspirovat a koupit nějaký šperk pro blízkého, který má také rád Harryho. :)

Šperků je docela dost, tak se na to vrhneme.


Dále tady máme dva viteály a to Diadém Rowena z Havraspáru a otevírací medailon Zmijozelu. Diadém mě nikdy nijak nezaujal, ale když mi náhrdelník přišel, tak jsem z něho nemohla spustit oči. Ty kamínky jsou tak krásné a blyštivé. Na Diadému jsou dále takové malé stříbrné kamínky, které jsou velmi detailně zpracované a na okraji a Diadému je nápis, který nejde přečíst, ale vypadá tam skvěle. 
No a medailon... Do toho jsem se hned zamilovala. Je asi nejtěžší náhrdelník ze všech, ale to mi vůbec nevadí. Líbí se mi, že jde otevřít a tak vypadá ještě více realisticky. Z obou stran překrývá medailonek zeleně-průhledný diamant, takže se z každého úhlu medailonek odráží a vypadá to úžasně. A jelikož jsem podle Pottermore ve Zmijozelu, tak mám z něho dvakrát větší radost.


Takovéhle náramky má snad každý fanda svého oblíbeného filmu, knihy, seriálu atd. A já jsem žádný takovýhle styl náramku ještě neměla, ale už ho konečně mám. Náramky jsou na ruce masivnější, ale nevypadá to vůbec špatně. Naopak, kdyby jste si vzali černý k světlému kusu oblečení a bílý zase ke tmavšímu, tak to vypadá perfektně. Ale každý náramek může nosit, k čemu chce. Relikvie smrti je můj oblíbený díl a tak se mi oba náramky líbí. Na černém je pouze znak Relikvie smrti, a tak se může zdát obyčejný, ale jelikož jsou pod znakem čtyři copy z kůže, tak náramek vůbec obyčejně nevypadá. Na bílém je Zlatonka z křídel a perličky, znak Relikvie smrti a sovy. Tenhle náramek mi přijde více společenský a něžnější než ten černý a na oživení tmavého oblečení se náramně hodí.



Tyhle náhrdelníky nejsou až tak nápadné a jsou spíše minimalistické. Mně se osobně hodné líbí, protože to jsou takové věci, které prostě každý z Harryho Pottera zná. Náhrdelník s kravatou je opravdu malinký, ale když chcete něco malého a nenápadného, tak prostě vezmete tenhle náhrdelník. Myslím si, že by se právě nejvíce hodil ke košili. 
Dále tady máme náhrdelník Pobertův plánek. Já Pobertův plánek úplně zbožňuji a to až tak, že jsem si ho doma vyrobila v opravdové velikosti z papíru a potom jsme už neměli barvu v tiskárně (já za to nemůžu), ale to jsem odbočila. Prostě se mi Pobertův plánek líbí, tak proč ho nemít na náhrdelníku? Ale co je vymakané, je to, že zezadu je vyrytá přísaha, když chcete, aby se Pobertův plánek zobrazil. No není to boží? 
A jako poslední na fotce je náhrdelník s Felix Felicis aneb tekuté štěstí. Lahvička vypadá opravdu nádherně a není až tak veliká. Je super, že nápis Felix Felicis je na obou stranách lahvičky, a tak když se vám náhrdelník přetočí, tak to vůbec nevadí. Tenhle náhrdelník si můžete vzít třeba na písemku a uvidíte, jestli nějaké to štěstí budete mít.


Konečně mám svoji Zlatonku (nebo Zlatonky?). Ten náhrdelník je tak krásný, že mám chuť ho nosit úplně všude. Je na něm velká dutá perlička, která je zlatá a zespodu jsou ještě na Zlatonce malé kytičky, což je dokonalé. Náhrdelník působí na krku decentně, ale zároveň velmi elegantně. Je trošku delší, ale dá se přitáhnou, takže to není problém. 
A aby těch Zlatonek nebylo málo, tak tu jsou ještě náušnice se Zlatonkami. Já náušnice moc neměním, protože mám svoje stříbrné, ale když se na ně dívám, tak musím říct, že mi to je líto. Vypadají kvalitně myslím, že také jsou. Perličky na náušnicích jsou malé, a tak se nemusíte bát, že by vám na uchu vadili, nebo popřípadě, že by byly těžké a stahovali ucho dolů. Křídla jsou stejná jako u náhrdelníku a jsou velmi pěkné a bytelné.



Náramek s přívěsky? Ano prosím. Další věc, do které jsem se zamilovala. Náramek je kombinován zlato-stříbrně, což se někomu nemusí líbit, ale jelikož já mám stříbrné náušnice a zlaté hodinky, tak si myslím, že se to k tomu bude hodit. Takže pokud si chcete náramek koupit, tak se aspoň vyhnete vybírání mezi zlatou a stříbrnou. Na náramku jsou přívěsky se spojitostí s Harrym, jako třeba koště, které je tak roztomilé, erb Bradavic, Zmijozelští hadi, Zlatonka, Nebelvírský lev a hvězdy. Náramek mi je sice delší, ale jak už je u mě zvykem, tak si ho prostě více přitáhnu. 
Náhrdelník s Relikvie smrti má snad každý. Ale s rotačním středem, to už méně lidí. No a samozřejmě já jsem zase náhrdelník neměla. Každopádně, jsem strašně ráda, že už ho mám a je ve stříbrné barvě (přece jenom se mi stříbrná líbí více). Náhrdelníky s Relikvií smrti jsou docela často plastové a tak jsem ráda, že tenhle je pěkně železný. 
No a když už jsem v tom Zmijozelu, tak musím mít i Zmijozelský náhrdelník. Nechápu, jak se eshop Filmovesperky.cz mohli trefit do toho, že jsem Zmijozel. Je také možné, že mi náhrdelník mohli poslat náhodně. Nebo jsem to už někde říkala? No, co už. Jsem neskonale ráda, že ho mám a v téhle verzi s kabošonem. Líbí se mi, že je náhrdelník bronzový, takže působí tak starožitně, jako by se předával z generace na generaci. Dále je na náhrdelníku na zadní straně jemná mandala, která na té starožitnosti ještě přidává a vypadá to krásně.



Obraceč času. Co více k tomu říct. Tak dlouhou dobu jsem si ho přála a přání se mi nakonec splnilo. Tenhle má v sobě bronzový písek a je zlatý. Na Filmovesperky.cz si můžete vybrat buď stříbrný, nebo zlatý s všelijakými barvy písku. Já jsem ráda, že mám ten zlatý, protože ve filmu byl taktéž zlatý. A co je ještě lepší je to, že jsou na stranách vyřezané věty. Obraceč se nádherně točí, to musím říct, protože jsem s ním tak moc točila, že už bych musela být dva-tisíce let před naším letopočtem.
A nesmí chybět ani brýle a blesk Harryho Pottera. Náhrdelník je opravdu pěkný a pokud by nikdo nepoznal odkud je obraceč času, tak tohle u tohohle to rozhodně pozná. Brýle jsou docela veliké, ale těžké nejsou vůbec. Bohužel, když si náhrdelník nasadíte, tak se vám přetočí vzhůru nohama, protože strana s bleskem je těžší než ta dolní a tak máte ten blesk dole. Ale jinak je to také velice pěkný kousek.



A jako poslední tady máme dvě hůlky a to Brumbálovu a Voldemortovu. Brumbálova je stříbrná a Voldemortova je cínová. Obě dvě hůlky jsou precizně udělané a jsou detailní. Nemám sice ani jednu repliku hůlky doma, ale i tak vidím, že jsou jako ve filmu. Přívěsek je tak akorát, ale jelikož jsou hůlky docela dlouhé, tak potom je náhrdelník také velký. Ale pro potřebu se dá utáhnout na menší očka. Náhrdelníky jsou těžší, ale určitě vás z toho nebude bolet krk. 
Mě se náhrdelníky hodně líbí a myslím, že fanoušek Harryho by byl z něho nadšený tak jako já.

Ještě jednou moc děkuji https://www.filmovesperky.cz/ za poskytnutí všech překrásných šperků. Eshop doporučuji, protože tam šperky nejsou vůbec drahé.

Doufám, že se vám recenze na šperky líbila. Bylo jich více, ale myslím, že to vůbec nevadí a aspoň jste strávili více času s mým blogem, tím pádem i se mnou. :)

Uvidíme se u dalšího článku.
Ahoj♥


8 komentářů:

  1. krásný! náhrdelník s relikviema mám a miluju ho..a právě jsem se zamilovala do zlatonkových naušnic, asi si je naježím pod stromeček <3 <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ten náhrdelník také miluji. A ty náušnice jsou opravdu skvostné, to jo <3

      Vymazat
  2. Waw. Moc krasny. Ihned jdu neco obejdnat ;) Vypada to, ze to bude muj druhy oblibeny obchod jeste s https://www.goldeligius.cz/ co jsem nedavno objevila a jiz mi prisly nausnice a nahrdelnik.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že se recenze líbila a že jsem ti dala tip na obchod. :) <3

      Vymazat
  3. Tak ten náramek je úžasný!!!
    Katy

    OdpovědětVymazat
  4. Aaaah, toho je hodně!! OwO Na ceny všech těch přívěšků jsem se nekoukala, ale odhaduju, že to dohromady stálo docela dost... :D I tak je to super!! :3 Já jediný, co zatím mám, tak je kožený choker se znakem relikvií a obraceč času, ale jak to tak pozoruju, tak... Se asi někdy v blízký době rozhodnu si z toho alespoň něco objednat QwQ

    Celkově chci říct... Super článek! ^^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sama jsem nečekala tolik věcí. Já se teď vždy půl hodiny rozhoduju, jaký náhrdelník nebo náramek si mám vzít :D. Ale všechny vypadají fakt božský, to jo. :)

      Vymazat